Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Kuruluşundan Bugüne AK Parti Ekonomi

Üretici Liste Fiyat
50,00
36,50
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Türkiye siyasi hayatını 2000-2001 krizi derinden etkiledi. Koalisyon hükümetleri ile Türkiye’nin çok fazla yol alamayacağının değerlendirmesini yapan millet 3 Kasım 2002’de yapılan erken seçimde siyasi, sosyal ve ekonomik anlamda kendisine en çok umut vaat eden siyasi partiyi tek başına iktidara getirdi. Bu güçlü desteği arkasına alan AK Parti 15 yılda yaptığı reform ve yatırımlarla ekonomide önemli bir dönüşüme imza attı. Türkiye AK Parti hükümetleri döneminde bir taraftan daha hızlı ve istikrarlı bir büyüme patikasında ilerlerken bir taraftan da küresel ekonomik sistemdeki rolünü güçlendirme

Kuruluşundan Bugüne AK Parti Ekonomi Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Seta Yayınları
Yazar : Şerif Dilek
Barkod : 9789752459885
Boyut : 15x23
Sayfa Sayısı : 288
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2018
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Türkiye siyasi hayatını 2000-2001 krizi derinden etkiledi. Koalisyon hükümetleri ile Türkiye’nin çok fazla yol alamayacağının değerlendirmesini yapan millet 3 Kasım 2002’de yapılan erken seçimde siyasi, sosyal ve ekonomik anlamda kendisine en çok umut vaat eden siyasi partiyi tek başına iktidara getirdi. Bu güçlü desteği arkasına alan AK Parti 15 yılda yaptığı reform ve yatırımlarla ekonomide önemli bir dönüşüme imza attı. Türkiye AK Parti hükümetleri döneminde bir taraftan daha hızlı ve istikrarlı bir büyüme patikasında ilerlerken bir taraftan da küresel ekonomik sistemdeki rolünü güçlendirmeye yönelik adımlar attı. 

Türkiye ekonomisi bu dönemde küresel finans krizi, Suriye iç savaşı ve 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışı kaynaklı birçok şoka karşı ne derece dayanıklı olduğunu da gösterdi. Yapılan reformların etkisiyle iyileşen kamu maliyesi sayesinde devlet kurumları yaşanan krizlere karşı ekonominin direnç ve dinamizmini artıran önlem ve teşvikleri hızla hayata geçirmeyi başardı.

Elinizdeki kitap AK Parti döneminde Türkiye ekonomisinde yaşanan dönüşümü derinlemesine incelemek amacıyla derlenmiştir. Alanlarında uzman iktisatçı ve akademisyenler ekonomik reformlar, dış ticaret, enflasyon, maliye politikası, finans sistemi, sosyal harcamalar, altyapı yatırımları, enerji ve dış yardımlar gibi ekonomik büyüme ve gelişme açısından kritik öneme sahip alanlarda Türkiye’de yaşanan değişimi mercek altına aldılar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.