Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Kuşların Dili

Üretici Liste Fiyat
76,00
54,72
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Kuşlar derler ki:
“Bir padişahımız yok. Hiç, bir topluluk olur da padişahsız olur mu? Hiç, bir u¨lke olur da padişahı olmaz olur mu? O halde biz de kendimize bir padişah seçelim.”
Kuşlar toplanıp padişahları Simurg’u görmek için yola koyulmuşlar. Fakat onları bekleyen tu¨rlu¨ sıkıntılar varmış. Her bir vadide bir kısmı takılmış kalmış. Açlık, susuzluk, karlar, fırtınalar, çöller yırtıcı hayvanlar... Sonunda yu¨z binlerce kuştan sadece otuz tanesi yedi vadiyi de aşıp padişahı görmu¨şler. Cahit Zarifoğlu, Kuşların Dili’nde bu zorlu yolculuğu anlatıyor.

Kuşların Dili Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Kuşlar derler ki:
“Bir padişahımız yok. Hiç, bir topluluk olur da padişahsız olur mu? Hiç, bir ülke olur da padişahı olmaz olur mu? O halde biz de kendimize bir padişah seçelim.”
Kuşlar toplanıp padişahları Simurg’u görmek için yola koyulmuşlar. Fakat onları bekleyen türlü sıkıntılar varmış. Her bir vadide bir kısmı takılmış kalmış. Açlık, susuzluk, karlar, fırtınalar, çöller yırtıcı hayvanlar... Sonunda yüz binlerce kuştan sadece otuz tanesi yedi vadiyi de aşıp padişahı görmüşler. Cahit Zarifoğlu, Kuşların Dili’nde bu zorlu yolculuğu anlatıyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.