Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Malcolm X

Üretici Liste Fiyat
60,00
40,80
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 7-8 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Siyahi bir adam, sözünde durarak cennete doğru yol alırken, hem siyahilere hem de beyaz adamlara nasıl mücadele edilmesi gerektiğini öğretmişti. Bazı hayatlar edebidir, bazı hayatlar teatraldir, bazı hayatlar sinema tadındadır, bazı hayatlar eylemseldir ve bazı hayatlar da bunların hepsini bir arada tutar. İşte Malcolm kardeşin hayatı böyle bir hayattır.

Malcolm X’in hayatı aslında hüzünlü bir hayattır. Finali çok güzel olan bu hayatın ayrıntılarına baktığımızda daha dört yaşında iken evleri yakılan ve kurşunlanan bir çocuğu görürüz. Babasının öldürülmesinden sonra 7 kardeşi ile birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Malcolm&

Malcolm X Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Malcolm avukat olmayı istiyordu. Birgün sınıfta öğretmen çocuklara ne olmak istediklerini sorduğunda Malcolm: "Ben avukat olacağım" dedi. Öğretmen: "Yapma Malcolm sen bir zencisin. Bir zenci nasıl avukat olabilir ki? Başka bir şey olmayı düşünmelisin. Ayakkabı boyacısI mesela veya marangoz olmayı düşünmelisin." Malcolm: "Neden? Sırf siyah bir deriye sahip olduğum için neden avukat olmayı düşünmeyecek mişim?" Öğretmen: "Biliyorsun Malcolm. Avukatlık prestijli bir meslek. Hem bir zenciyi avukat yapmazlar. Sen başka bir meslek düşün."

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.