Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Mesnevi

Üretici Liste Fiyat
225,00
153,00
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Bu, mesnevi kitabıdır...

Bu kitap gerçeğe ulaşmanın ve bilgiyle bütünleşmenin sırlarını keşifte dinin usulünün usulünün usulü, yani din esaslarının esaslarıdır. 

Bu kitap Allah`ın en büyük fıkhıdır. Onun nurunun örneği ve özelliğidir. Allah`ın apaçık olan hüccet ve burhanıdır. Onun nurunun örnek ve özelliği, içinde çerağ olan kandil gibidir. Etrafını aydınlatır. Sabahların aydınlığından daha ışıklıdır. Bu kitap; içinde çeşit çeşit dallar, su gözeleri olan cennetler cennetidir. Derinliklerinde akan bir su gözesi, manevî makamlara yükselen yolun başlangıcında bulunan yolcular i&cce

Mesnevi Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Panama Yayıncılık
Yazar : Mevlana Celaleddin Rumi
Barkod : 9786054401840
Boyut : 16x24
Sayfa Sayısı : 616
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2021
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Bu, mesnevi kitabıdır...

Bu kitap gerçeğe ulaşmanın ve bilgiyle bütünleşmenin sırlarını keşifte dinin usulünün usulünün usulü, yani din esaslarının esaslarıdır. 

Bu kitap Allah`ın en büyük fıkhıdır. Onun nurunun örneği ve özelliğidir. Allah`ın apaçık olan hüccet ve burhanıdır. Onun nurunun örnek ve özelliği, içinde çerağ olan kandil gibidir. Etrafını aydınlatır. Sabahların aydınlığından daha ışıklıdır. Bu kitap; içinde çeşit çeşit dallar, su gözeleri olan cennetler cennetidir. Derinliklerinde akan bir su gözesi, manevî makamlara yükselen yolun başlangıcında bulunan yolcular için cennetteki Selsebil çeşmesi gibidir. O yolda ilerlemiş rütbeler ve kerametler sahipleri için "makamların hayırlısı, sözlerin en güzeli" diye isimlendirilir...

Gerçekten bu kitap gönüllerin şifası, hüzünlerin cilası, Kur`an-ı Azimüşşan`ın keşşafı, rızıkların genişliği, ahlakın iyiliğidir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.