Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Ne Altın Ne Gümüş

Üretici Liste Fiyat
175,00
127,75
Yorum Yap
Listeye Ekle
10+ Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Ne Altın Ne Gümüş Özdemir İnce’nin yazıya adanmış ömrünün tanıklığını getiren söyleşilerden oluşuyor. Onun Kargı (1963) ile başlayan yazın serüveni şiir/deneme/eleştiri/inceleme ve çevirilerle zengin bir edebiyat atlası yaratmasında etkili olmuştur. Başlayan ve süren bir edebî yolculuğun seyrine çıkarıyor okurunu burada bir araya gelen söyleşiler. Özdemir İnce, çağının çağdaşı olan bir bilinçle hayata/yazıya bakan biri. Her bir söyleşisine yansıyan o edebî bilinç/bakış okurunu da zenginleştirecek düzeyde. Bir şairin/yazarın ömrüne tanıklık getiren Ne Altın Ne Gümüş,

Ne Altın Ne Gümüş Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Eksik Parça Yayınları
Yazar : Özdemir İnce
Barkod : 9786258089547
Boyut : 13.5x21
Sayfa Sayısı : 328
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2022
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Ne Altın Ne Gümüş Özdemir İnce’nin yazıya adanmış ömrünün tanıklığını getiren söyleşilerden oluşuyor. Onun Kargı (1963) ile başlayan yazın serüveni şiir/deneme/eleştiri/inceleme ve çevirilerle zengin bir edebiyat atlası yaratmasında etkili olmuştur. Başlayan ve süren bir edebî yolculuğun seyrine çıkarıyor okurunu burada bir araya gelen söyleşiler. Özdemir İnce, çağının çağdaşı olan bir bilinçle hayata/yazıya bakan biri. Her bir söyleşisine yansıyan o edebî bilinç/bakış okurunu da zenginleştirecek düzeyde. Bir şairin/yazarın ömrüne tanıklık getiren Ne Altın Ne Gümüş, uzunca süre elinizden düşmeyecek bir birikimin aynasıdır.
“Elinizdeki kitabın oluşmasına neden olan, yani yanıtladığım soruları bana yönelten insanlara, çok derin olması gereken gönül borcumu da dile getirmek istiyorum. Beni ve yapıtlarımı anlamaya çalışan sorular sorarak, kendimi ve şiirimi anlamaya yöneltmişlerdir beni. Hepsi bu kadar değil: genel poetika, sanat ve politika üzerine de konuşmaya zorlamışlar beni. Onlar ve soruları olmasaydı Ne Altın Ne Gümüş kendiliğinden ortaya çıkmazdı. Ne Altın Ne Gümüş, gerçekte, onların da yapıtı sayılabilir. Bu nedenle edebiyat gazeteciliğini ve röportaj sanatını övmek istiyorum!
Özdemir İnce

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.