Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Olmayan Şeyler

Üretici Liste Fiyat
125,00
81,25
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Romanlarıyla her yas¸tan okura ulas¸an Fu¨sun C¸etinel, ilk o¨yku¨ kitabını genc¸ler ic¸in yazdı. Genc¸ yas¸amların tu¨rlu¨ hallerine ayna tutan 15 kısa o¨yku¨, yazarın go¨zlem gu¨cu¨ ve ince ayrıntılarla zenginles¸en gerc¸ekc¸i anlatımıyla derinles¸iyor. Samatya`dan Pera`ya, Berlin`den Prag`a, bazen bir trende, bazen bir otobüste, bazense insanın büyüme serüveninde kendi iç dünyasına doğru çıktığı yolculuklarda... Geleceği şekillendirecek gençlerin, toplum baskısı, önyargılar, iletişimsizlik, göç, eğitim sistemi, sevgi ve şiddetle biçimlenen dünyaya tutunma ve kendi gerçekleriyle yüzleşme hikâyeleri. Okurun gu¨ndelik yas¸amın ic¸inde kendi izdu¨s¸u¨mlerini yakalamasına olanak tanıyan; genc¸lerin hayata do¨rt elle sarılmasının degˆerini

Olmayan Şeyler Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Günışığı Kitaplığı
Yazar : Füsun Çetinel
Barkod : 9786057797360
Boyut : 13x20
Sayfa Sayısı : 120
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2021
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Romanlarıyla her yaştan okura ulaşan Füsun Çetinel, ilk öykü kitabını gençler için yazdı. Genç yaşamların türlü hallerine ayna tutan 15 kısa öykü, yazarın gözlem gücü ve ince ayrıntılarla zenginleşen gerçekçi anlatımıyla derinleşiyor. Samatya`dan Pera`ya, Berlin`den Prag`a, bazen bir trende, bazen bir otobüste, bazense insanın büyüme serüveninde kendi iç dünyasına doğru çıktığı yolculuklarda... Geleceği şekillendirecek gençlerin, toplum baskısı, önyargılar, iletişimsizlik, göç, eğitim sistemi, sevgi ve şiddetle biçimlenen dünyaya tutunma ve kendi gerçekleriyle yüzleşme hikâyeleri. Okurun gündelik yaşamın içinde kendi izdüşümlerini yakalamasına olanak tanıyan; gençlerin hayata dört elle sarılmasının değerini duyumsatan öyküler.

İlkgençlik heyecanları, zorlu seçimler, mezuniyet partisi, kendi ayakları üstünde durma çabası, takıntıların bunaltısı, hayat arkadaşı hayvanlar, şehrin karmaşası, kalp çarpıntıları, üniversite hayatı, vakitsiz olgunlaşma zorunluluğu, şiddetin ürperten gölgesi, kaçışlar, uzun yolculuklar ve sahilde bir gün... Yaşamdan ilmek ilmek dokunmuş öyküler bir araya geliyor, günümüzün genç dünyasının çokrenkli resmini çiziyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.