Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Ömer’in Çocukluğu

Üretici Liste Fiyat
50,00
36,50
Yorum Yap
Listeye Ekle
9 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Ömer`in Yaşadığı Yer Kıztaşında dörtyol ağzından sofulara doğru inin. Biraz yürüyüp mezarlığı geçin. Biraz daha gidilince sağda suyu sürekli akan bir çeşme görülür. O semtte yaşayan insanları, bunca zamandır susuz bırakmamanın gururundan olsa gerek çeşmenin başı dimdik durur. Çeşmenin hemen karşısında epeyce uzun bir sokak görülür. Bu sokak Nurettin Dergâhlarının birisi ile son bulur.

Ömer’in Çocukluğu Hakkında Bilgiler
Yayınevi : İskele Yayıncılık
Yazar : Muallim Naci
Barkod : 9789944942201
Boyut : 14x20
Sayfa Sayısı : 64
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 1. Hamur
Basım Yılı : 2023
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

ÖMER’İN ÇOCUKLUĞU
Kıztaşı’nda dörtyol ağzından sofulara doğru inin. Biraz yürüyüp mezarlığı geçin. Biraz daha gidilince sağda suyu sürekli akan bir çeşme görülür. O semtte yaşayan insanları, bunca zamandır susuz bırakmamanın gururundan olsa gerek çeşmenin başı dimdik durur. Çeşmenin hemen karşısında epeyce uzun bir sokak görülür. Bu sokak Nurettin Dergâhları’nın birisi ile son bulur.
Dergâhın sol yanındaki eğimli yoldan inen, kendisine Çelebi Sokağı denen daha büyük bir sokakta bulur. Sokağın son binası olan Taş Mektep’in önünden sola dönülünce görülen yokuş Saraçhanebaşı’na çıkar.
Çeşmenin karşısındaki sokağa girilince, sol baştaki evin bahçe duvarını izleyiniz. İki katlı bir ev görünür. Evin kapısına taş basamaklar çıkılarak varılır. Kapısından içeri girerseniz alt ve üst katlarında dört oda ile iki sofa ve arka tarafında yedi sekiz merdiven çıkılarak ulaşılan geniş bir bahçesi olduğu görülür.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.