Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Pakize

Üretici Liste Fiyat
110,00
85,80
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Üç cilt şeklinde basılan Pakize romanının ikinci kitabı Mercan’daki Konakta, üçüncüsü ise Cinayet Mahkemesi’nde isimlerini taşır. Bu üç romanı günümüz Türkçesine aktarırken hem konunun önemine hem de yazarın diline baktık. Konu, Türk kadınının namusuyla çalışmasının önünü açmaya çalışır. Bu önemlidir. Dil olarak yalındır. Yazarın Servetifünun Dönemi’nde yaşamış olması sebebiyle

Pakize Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Üç cilt şeklinde basılan Pakize romanının ikinci kitabı Mercan’daki Konakta, üçüncüsü ise Cinayet Mahkemesi’nde isimlerini taşır. Bu üç romanı günümüz Türkçesine aktarırken hem konunun önemine hem de yazarın diline baktık. Konu, Türk kadınının namusuyla çalışmasının önünü açmaya çalışır. Bu önemlidir. Dil olarak yalındır. Yazarın Servetifünun Dönemi’nde yaşamış olması sebebiyle eserde yer yer izafet terkipleri kullanılmışsa da bunlar çok değildir. Bu sebeple eser günümüz okuruna da hitap eder.

Romanların en büyük zaafı olayları özetleme tekniği ile vermesidir. Bu yönüyle tek tek üç cildi uzun hikâye olarak tarif edebiliriz. Ancak diğer ciltlerle birlikte okununca eserin hacimli bir roman olduğu görülür.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.