Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Peter Pan

Üretici Liste Fiyat
50,00
34,00
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Bay ve Bayan Darling`in birbirinden güzel üç çocukları vardı. Bunlar Wanday, John, Michael idi. Sevimli bir de köpekleri vardı. İsmi Nana idi. O zamanlarda çocukların düşlerini süsleyen bir isim vardı: Peter Pan. Bütün çocuklar ondan oldukça sık bahsediyordu. Bayan Darling çocuklardan hergün Peter Pan ile ilgili bir sürü olay dinliyordu. Çocukların anlattıklarına inanmak oldukça zordu.

Peter Pan`ın yaşadığı düşler ülkesi her çocuğun olmasını istediği gibi oluyordu. Bunu Peter Pan sağlıyordu. Her gece Wandy, John ve Michael, Peter Pan ile birlikte düşler ülkesine uçarak gidiyorlardı. Wandy

Peter Pan Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

J. M. Barrie, 9 Mayıs 1860’ta İskoçya’da doğdu. Margaret Oglivy, çok sevdiği annesi, onu diğer 10 çocuğunun arasında yetiştirdi. Barrie 6 yaşındayken, ağabeyi David (annesinin gözbebeği) öldü ve Barrie çocukluğunun geri kalanını, yas tutan annesi avunsun diye, ölen ağabeyinin yerini doldurmaya çalışmakla geçirdi. Bu, “hep genç kalan” David’in yerine geçme çabası, Barrie’nin yetişkin çağlarına ve yazın hayatına yansıyan bir etki yarattı. Edinburg Üniversitesi’ni bitirdikten sonra Nottingham Journal’da yazmaya başlayan Barrie, kendisini tiyatronun büyüsüne kaptırdı. Pek çok kısa öykü yazdıktan, pek çok başarılı kitabı basıldıktan sonra, ilk oyununu yazdı: Ibsens’s Ghost (1891). Bunu, “Walker” izledi. Bu oyunu yazdığı günlerde, gelecekteki eşi, aktris Mary Ansell’le tanıştı. Evliliği başarılı sayılmazdı ama bu süreçte en başarılı oyunlarını (The Little Minister, The Admirable Crichton ve Peter Pan vb.) yazdı. Peter Pan, fantastikti ama bildik peri masallarından çok farklıydı. Barrie, Peter Pan’i, aynı yıl kaybettiği arkadaşları Sylvia ve Arthur Llewely Davies’in oğulları için yazdı. Anne babalarını kaybeden bu çocuklar, her biri bir karakter seçip Peter Pan’i oynarlardı. Peter Pan, Barrie’nin en mükemmel çalışması oldu. 1912’de bu çalışmasını “Peter ve Wendy” adını verdiği bir romana dönüştürdü. Peter Pan’den sonra da oyun yazmayı sürdüren Barrie, uzun bir hayat sürdükten sonra, 1937’de öldü.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.