Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Pippi Uzunçorap Denize Açılıyor

Üretici Liste Fiyat
375,00
273,75
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Pippi uzunçorap 72 yaşında!
 
Tuhaflıklar kraliçesi, başına buyruk Pippi`nin maceraları hız kesmiyor!
 
Tuhaflıklar kraliçesi Pippi Uzunçorap, Villa Villekulla`da başında hiçbir yetişkin olmadan, kafasına estiği gibi yaşıyor ve arkadaşları Tommy ile Annika`yı çılgınca maceralara sürüklüyor. Sonuçta Pippi`den başka kim, gemi kazasının nasıl bir şey olduğunu tecrübe etmek için gölün ortasındaki bir adaya kürek çeker ki? Peki, gerçek bir gemi kazasında kaybolan babası ortaya çıkıp Pippi`yi Villa Villekulla`dan götürmek istediğinde Pippi macera uğruna yeni arkadaşlarından vazgeçeb

Pippi Uzunçorap Denize Açılıyor Hakkında Bilgiler
Ciltli :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Pippi uzunçorap 72 yaşında!
 
Tuhaflıklar kraliçesi, başına buyruk Pippi`nin maceraları hız kesmiyor!
 
Tuhaflıklar kraliçesi Pippi Uzunçorap, Villa Villekulla`da başında hiçbir yetişkin olmadan, kafasına estiği gibi yaşıyor ve arkadaşları Tommy ile Annika`yı çılgınca maceralara sürüklüyor. Sonuçta Pippi`den başka kim, gemi kazasının nasıl bir şey olduğunu tecrübe etmek için gölün ortasındaki bir adaya kürek çeker ki? Peki, gerçek bir gemi kazasında kaybolan babası ortaya çıkıp Pippi`yi Villa Villekulla`dan götürmek istediğinde Pippi macera uğruna yeni arkadaşlarından vazgeçebilir mi?
 
“Pippi Uzunçorap`ın hayranları, Pippi ve arkadaşlarının, güzel vakit geçirme yollarını keşfettiği bu şamatalı dünyanın cümbüşüne keyifle katılacak.”
School Library Journal

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.