Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Rahip Mouret`nin Günahı

Üretici Liste Fiyat
199,90
165,92
Yorum Yap
Listeye Ekle
2 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Zola, Rahip Mouret`nin Günahı`nda yeniyetmeliğin, doğmakta olan aşkların, yeni başlayan cinselliğin en büyük şairlerinden biri olarak karşımıza çıkar.
Albine ve Serge`in öyküsü aracılığıyla sürekli aynı temel soruları sorar: Yaşam, aşk, ölüm, insanların birbirlerini anlamaları, mutluluk, din, eğitim, doğanın gizemleri bu bereketli romanda el attığı konulardır. Yanıtlarını büyük Kutsal Kitap miti ve büyük pagan mitler aracılığıyla verir. Zola, Rahip Mouret`nin Günahı`yla ilgili olarak şöyle diyor: "Âşıklar için bir Tanrı olduğunu göstereceğim, saf ve temiz bir aşkı cehennemin de, insanların da, papazların da öldüremeyecekleri

Rahip Mouret`nin Günahı Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Kırmızı Yayınları
Yazar : Emile Zola
Barkod : 9789758855933
Boyut : 13.5x21
Sayfa Sayısı : 417
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2011
Çevirmen : İsmail Yerguz
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Zola, Rahip Mouret`nin Günahı`nda yeniyetmeliğin, doğmakta olan aşkların, yeni başlayan cinselliğin en büyük şairlerinden biri olarak karşımıza çıkar.
Albine ve Serge`in öyküsü aracılığıyla sürekli aynı temel soruları sorar: Yaşam, aşk, ölüm, insanların birbirlerini anlamaları, mutluluk, din, eğitim, doğanın gizemleri bu bereketli romanda el attığı konulardır. Yanıtlarını büyük Kutsal Kitap miti ve büyük pagan mitler aracılığıyla verir. Zola, Rahip Mouret`nin Günahı`yla ilgili olarak şöyle diyor: "Âşıklar için bir Tanrı olduğunu göstereceğim, saf ve temiz bir aşkı cehennemin de, insanların da, papazların da öldüremeyeceklerini göstereceğim."

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.