Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Sardalye Sokağı

Üretici Liste Fiyat
150,00
124,50
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Steinbeck, I·kinci Du¨nya Savas¸ı sırasında kaleme aldıgˆı Sardalye Sokagˆı’nda savas¸ı unutmak istercesine sıradan insanların gu¨nlu¨k hayatlarına odaklanıyor.

Monterey’in Sardalye Sokagˆı, adını buradaki konserve fabrikalarından alır. Evsiz barksız bir grup genc¸ ve elebas¸ları Mack, bakkal Lee Chong, hayat kadını Dora ve kızları, ressam Henri ile Steinbeck’in yakın dostu Edward Ricketts’tan esinlenerek yarattıgˆı biyolog Doc bu sokagˆın sakinlerindendir.

Steinbeck, Monterey u¨c¸lemesinin ikinci kitabı olan ve Yukarı Mahalle’nin izinden gittigˆi bu kitapta, Mack ve dostlarının bas¸larına gelenler ve yas¸adıkları ic¸ c¸atıs¸malar etrafında sokagˆın sakinlerinin sımsıcak hika^yesini anlatıyor

Sardalye Sokağı Hakkında Bilgiler
Yayınevi : İletişim Yayınevi
Yazar : John Steinbeck
Barkod : 9789750532634
Boyut : 13x19.5
Sayfa Sayısı : 204
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Çevirmen : Ayşegül Çetin
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Steinbeck, İkinci Dünya Savaşı sırasında kaleme aldığı Sardalye Sokağı’nda savaşı unutmak istercesine sıradan insanların günlük hayatlarına odaklanıyor.

Monterey’in Sardalye Sokağı, adını buradaki konserve fabrikalarından alır. Evsiz barksız bir grup genç ve elebaşları Mack, bakkal Lee Chong, hayat kadını Dora ve kızları, ressam Henri ile Steinbeck’in yakın dostu Edward Ricketts’tan esinlenerek yarattığı biyolog Doc bu sokağın sakinlerindendir.

Steinbeck, Monterey üçlemesinin ikinci kitabı olan ve Yukarı Mahalle’nin izinden gittiği bu kitapta, Mack ve dostlarının başlarına gelenler ve yaşadıkları iç çatışmalar etrafında sokağın sakinlerinin sımsıcak hikâyesini anlatıyor.

“Okumaktan en çok keyif aldığım Steinbeck kitabı.” EDMUND WILSON

“Edebiyatın gerçek yerlerdeki gerçek insanlar hakkında olabileceğini bana öğreten yazar John Steinbeck’tir.” GERALD W. HASLAM

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.