Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Şefika

Üretici Liste Fiyat
140,00
95,20
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 7-8 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Serra Menekay, *Aluşta’dan Esen Yeller, Bir Kırım Türküsü*, *Kuşbakışı*, *İğne Oyası*, *Şefika, İsmail Gaspıralı’nın Kızı* ve *Adını Arayan Çocuk* romanlarıyla okuyucularla buluşmuştu. Bu romanlarından, *Şefika, İsmail Gaspıralı’nın Kızı*, 3’üncü baskısı ile tekrar okuyucuların karşısına çıkıyor.

*Şefika, İsmail Gaspıralı’nın Kızı*…

*Şimdi işini gücünü bırakıp benimle bu yola çıkmanı istiyorum senden. Biliyorum tuhaf, zor, muhtemelen çok zamansız, hatta belki de imkânsız geliyor sana şu an böyle bir yolculuğa çıkmak. Ama bana güven yavrum, pişman olmayacaksın…*

Böyle diyor Münevver, Bilge’ye. Bu satırlarla başlıyor Bilge’nin Şefika’yı, annesini ve kendini tanıma serüveni.

Bu kitapta Şefika Gaspır

Şefika Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Galeati Yayıncılık
Yazar : Serra Menekay
Barkod : 9786058234475
Boyut : 14x20
Sayfa Sayısı : 416
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2019
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Serra Menekay, “Aluşta’dan Esen Yeller, Bir Kırım Türküsü”, “Kuşbakışı”, “İğne Oyası”, “Şefika, İsmail Gaspıralı’nın Kızı” ve “Adını Arayan Çocuk” romanlarıyla okuyucularla buluşmuştu. Bu romanlarından, “Şefika, İsmail Gaspıralı’nın Kızı”, 3’üncü baskısı ile tekrar okuyucuların karşısına çıkıyor.

“Şefika, İsmail Gaspıralı’nın Kızı”…

“Şimdi işini gücünü bırakıp benimle bu yola çıkmanı istiyorum senden. Biliyorum tuhaf, zor, muhtemelen çok zamansız, hatta belki de imkânsız geliyor sana şu an böyle bir yolculuğa çıkmak. Ama bana güven yavrum, pişman olmayacaksın…”

Böyle diyor Münevver, Bilge’ye. Bu satırlarla başlıyor Bilge’nin Şefika’yı, annesini ve kendini tanıma serüveni.

Bu kitapta Şefika Gaspıralı’nın inanılmaz hayat hikâyesini, Serra Menekay’ın akıcı dilinden okuyacaksınız. Şefika’nın babası ve kitabın gizli kahramanı İsmail Gaspıralı’nın Kırım’da başlayıp tüm Rusya’ya yayılan “Türk Eğitim Reformu”na tanıklık edeceksiniz.

Şefika’yı tanıdıkça, yüzyıl önce yaşamış eğitimci, editör, milletvekili, “first lady” ve anne olan aydın ve çalışkan bir Türk kadınının, günümüz aydınlarıyla aynı sorunları yaşamış ve aynı kaygıları taşımış olmasına şaşıracaksınız.

Aydın nesiller yetiştiren bilge kadınlara adanmış bu kitabında Serra Menekay yine tarihi gerçeklikleri, ustaca kurguladığı bir romanın içinde okurun yüreğine dokunarak sunuyor…

İyi okumalar diliyoruz…

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.