Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Seninle Bin Yıl

Üretici Liste Fiyat
140,00
95,20
Yorum Yap
Listeye Ekle
2 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Tülin’i bu parkta, bu banklardan birinde bırakıp gittim. “Gitme!” demedi. Deseydi kalırdım, demedi. O günden sonra bir daha buraya uğramadım. Çok geçmeden, kendinden epeyce yaşlı ve zengin bir adamla evlendiğini duydum. İnanamadım. Beni o yaşlı ve zengin adam için terk etmiş gibi geldi bana. Bir daha ne adını andım ne de benim yanımda adı anıldı. Hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Aynı işyerinde çalışmaya devam etti mi, çoluk çocuğu oldu mu, hâlâ Ankara’da mı yaşıyor, bilmiyorum. İstesem öğrenirdim ama istemedim. Sizin sesiniz aynen onun sesi Feyza Hanım. Bugün doktorda işim olmadığı halde sizin için,

Seninle Bin Yıl Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Çınaraltı Yayınları
Yazar : Osman Çeviksoy
Barkod : 9786258319729
Boyut : 13.5x21
Sayfa Sayısı : 168
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Tülin’i bu parkta, bu banklardan birinde bırakıp gittim. “Gitme!” demedi. Deseydi kalırdım, demedi. O günden sonra bir daha buraya uğramadım. Çok geçmeden, kendinden epeyce yaşlı ve zengin bir adamla evlendiğini duydum. İnanamadım. Beni o yaşlı ve zengin adam için terk etmiş gibi geldi bana. Bir daha ne adını andım ne de benim yanımda adı anıldı. Hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Aynı işyerinde çalışmaya devam etti mi, çoluk çocuğu oldu mu, hâlâ Ankara’da mı yaşıyor, bilmiyorum. İstesem öğrenirdim ama istemedim. Sizin sesiniz aynen onun sesi Feyza Hanım. Bugün doktorda işim olmadığı halde sizin için, sesinizi duymak için geldim.”
Feyza, ses çıkarmadan dinliyor, sessiz gözyaşı döküyordu.
***
Seninle Bin Yıl, sahici aşkın insanı kötülüklerden koruyacağına inanan yazarımızın çoğunlukla “aşk” konulu öykülerinden oluşmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.