Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Siyer’e Giriş

Üretici Liste Fiyat
95,00
69,35
Yorum Yap
Listeye Ekle
4 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Siyer’in geçmişte Hadîs’in, bugün İslâm Tarihi’nin bir şubesi olarak kabul edilmesi ile hak ettiği disiplinel konumu bir türlü kazanamamış olması, onun metodololji-terminoloji ekseninde hep ödünç usûl ve kavramları kullanmasına sebep olmus¸tur.

Bu yüzden de bağımsız bir Siyer metodolojisine duyulan ihtiyaç bugün için geçmişten çok daha fazladır. İşte bu çalıs¸manın amacı; hayatı, sözleri, eylemleri, düşünceleri ile yeryüzünde hakkında daha fazla söz söylenilen bir ikinci kişinin, peygamberin, liderin olmadığı Hz. Muhammed’in hayatını kendisine konu olarak seçen Siy

Siyer’e Giriş Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Endülüs Yayınları
Yazar : Şaban Öz
Barkod : 9786056729195
Boyut : 14x21
Sayfa Sayısı : 158
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2020
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Siyer’in geçmişte Hadîs’in, bugün İslâm Tarihi’nin bir şubesi olarak kabul edilmesi ile hak ettiği disiplinel konumu bir türlü kazanamamış olması, onun metodololji-terminoloji ekseninde hep ödünç usûl ve kavramları kullanmasına sebep olmuştur.

Bu yüzden de bağımsız bir Siyer metodolojisine duyulan ihtiyaç bugün için geçmişten çok daha fazladır. İşte bu çalışmanın amacı; hayatı, sözleri, eylemleri, düşünceleri ile yeryüzünde hakkında daha fazla söz söylenilen bir ikinci kişinin, peygamberin, liderin olmadığı Hz. Muhammed’in hayatını kendisine konu olarak seçen Siyer ilminin teşkil edilecek metodolojisine bir giriş yapabilmektir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.