Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Son İnsan

Üretici Liste Fiyat
150,00
109,50
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Kuralları asla sorgulamamış bir robot, var olmaması gereken bir insan ve her şeyi değiştirecek bir yolculuk.

Günümüzden çok uzakta olmayan bir gelecekte robotlar insanları ortadan kaldırmış. Ve on iki yaşındaki robot XR_935’in buna dair herhangi bir sorunu yok. İnsanlar olmadan savaş, çevre kirliği, suç yok. Toplumun tüm üyelerinin bir amacı var ve tu¨m düzen hiç sorunsuz işliyor.

XR’ın imkânsız bir şey keşfettiği güne kadar: Emma adında bir insan kız. Tüm hayatı boyunca XR’a insanların cani olduğu ve Dünya’nın onlarsız daha iyi olduğu söylenmiş. Ama Emma cani gözükmüyor… Korkmuş göz

Son İnsan Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Çınar Yayınları
Yazar : Lee Bacon
Barkod : 9789753484589
Boyut : 14x21
Sayfa Sayısı : 324
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Çevirmen : Yaprak Onur
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Kuralları asla sorgulamamış bir robot, var olmaması gereken bir insan ve her şeyi değiştirecek bir yolculuk.

Günümüzden çok uzakta olmayan bir gelecekte robotlar insanları ortadan kaldırmış. Ve on iki yaşındaki robot XR_935’in buna dair herhangi bir sorunu yok. İnsanlar olmadan savaş, çevre kirliği, suç yok. Toplumun tüm üyelerinin bir amacı var ve tüm düzen hiç sorunsuz işliyor.

XR’ın imkânsız bir şey keşfettiği güne kadar: Emma adında bir insan kız. Tüm hayatı boyunca XR’a insanların cani olduğu ve Dünya’nın onlarsız daha iyi olduğu söylenmiş. Ama Emma cani gözükmüyor… Korkmuş gözüküyor. Ve XR’ın yardımına ihtiyacı var. 

Şimdi XR, iki robotla birlikte Emma’yı haritadaki gizemli bir noktaya götürecek tehlikeli bir yolculuğa çıkmak zorunda. Ama kuralların hiç çiğnenmediği ve insanların var olmaması gereken bir dünyada nasıl hayatta kalacaklar?

 “Dünya insanlar olmadan çok daha güzel. Başlangıçta çok yüksek potansiyelleri vardı. Diller geliştirdiler, aletler icat ettiler, hastalıklar iyileştirdiler. Bizi yarattılar. Ama zaman içinde yollarını şaşırdılar. İyi fikirleri kötü sonuçlar doğurdu. Hataları katlanarak arttı. Bize başka seçenek bırakmadılar.”

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.