Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Soneler

Üretici Liste Fiyat
85,00
57,80
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

"...Sec¸ersen hatırlanma kaygısı olmayan bir yas¸amı yalnız o¨lu¨rsu¨n, anın da senle birlikte o¨lu¨r..."
16.YY İngiliz şair ve oyun yazarı Shakespeare’in sanatında Sonelerin o¨nemli bir yerinin oldugˆu, belli ve bilinen bir gerc¸ektir. Belli bas¸lı trajedi ve komedileriyle birlikte Sonelerinin de titizlikle okunup degˆerlendirilmesi, Shakespeare’in yaratıcılıgˆını bu¨tu¨n yo¨nleriyle go¨ru¨p anlamak bakımından bir zorunluluk olmus¸tur. 

Soneler, salt s¸iir olarak, Shakespeare’in lirik dehasını, dramatik eserlerinde sezinledigˆimizden c¸ok daha yogˆun bir gu¨c¸le kars¸ımıza c¸ıkarmaktadır. U¨stelik Shakespeare’in birc¸ok kis¸isel yas¸antısı (hatta yer yer ic¸ du¨nyasının gizli ko¨s¸eleri) Soneler de go¨zler o¨nu¨ne serilm

Soneler Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

"...Seçersen hatırlanma kaygısı olmayan bir yaşamı yalnız ölürsün, anın da senle birlikte ölür..."
16.YY İngiliz şair ve oyun yazarı Shakespeare’in sanatında Sonelerin önemli bir yerinin olduğu, belli ve bilinen bir gerçektir. Belli başlı trajedi ve komedileriyle birlikte Sonelerinin de titizlikle okunup değerlendirilmesi, Shakespeare’in yaratıcılığını bütün yönleriyle görüp anlamak bakımından bir zorunluluk olmuştur. 

Soneler, salt şiir olarak, Shakespeare’in lirik dehasını, dramatik eserlerinde sezinlediğimizden çok daha yoğun bir güçle karşımıza çıkarmaktadır. Üstelik Shakespeare’in birçok kişisel yaşantısı (hatta yer yer iç dünyasının gizli köşeleri) Soneler de gözler önüne serilmiştir. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.