Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Sosyalizm ve İnsan Ruhu

Üretici Liste Fiyat
60,00
33,00
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

“Anarşist yazına 1890’lardaki en önemli katkıyı şüphesiz ki Sosyalizm ve İnsan Ruhu’yla Oscar Wilde yapmıştır.”

–George Woodcock

Oscar Wilde sosyalist bir dünya görüşünün detaylı açıklamasını yaptığı Sosyalizm ve İnsan Ruhu’nda kapitalist bir düzende insanların sağlıksız ve abartılı bir diğerkâmlıkla hayatlarını nasıl mahvettiklerini ortaya koyuyor. Bu insanlar kapitalizmin neden olduğu sosyal problemleri çözmek uğruna kendilerini gerçekleştirmeyi göz ardı ediyorlar. Duygularını ön plana çıkararak hareket eden bu yardımseverler, yoksulluğun getirdiği kötülüklerin üstesinden gelme

Sosyalizm ve İnsan Ruhu Hakkında Bilgiler
Yayınevi : İthaki Yayınları
Yazar : Oscar Wilde
Barkod : 9786052650110
Boyut : 13x19
Sayfa Sayısı : 64
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Çevirmen : Fuat Sevimay
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

“Anarşist yazına 1890’lardaki en önemli katkıyı şüphesiz ki Sosyalizm ve İnsan Ruhu’yla Oscar Wilde yapmıştır.”

–George Woodcock

Oscar Wilde sosyalist bir dünya görüşünün detaylı açıklamasını yaptığı Sosyalizm ve İnsan Ruhu’nda kapitalist bir düzende insanların sağlıksız ve abartılı bir diğerkâmlıkla hayatlarını nasıl mahvettiklerini ortaya koyuyor. Bu insanlar kapitalizmin neden olduğu sosyal problemleri çözmek uğruna kendilerini gerçekleştirmeyi göz ardı ediyorlar. Duygularını ön plana çıkararak hareket eden bu yardımseverler, yoksulluğun getirdiği kötülüklerin üstesinden gelmeyi kendilerine görev edinseler de sundukları çözüm önerileri hastalığın kökünü kurutmaktan çok uzak.

Gelmiş geçmiş en etkili yazarlardan biri olarak görülen Oscar Wilde, günümüz düşünür ve tarihçilerinin öne sürdüğü fikirlerin tohumlarını bu kitabında atıyor. Ona göre yapılması gereken toplumu yeniden kurarak yoksulluğun bir daha ortaya çıkmasını tamamen engellemek. Bu da sadece bireysellik ve sosyalizmle mümkün.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.