Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Tanrının Kırbacı

Üretici Liste Fiyat
85,00
62,90
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Bugüne kadar Attila üzerine çeşitli kitaplar yazılmış, besteler yapılmış (Verdi’nin Attila Operası) ve filmler çevrilmiştir.

Bunlardan biri olan *Hun İmparatoru Attila’nın Liderlik Sırları* isimli kitabında Wess Roberts Attila’nın Ordusu’nu *Ülke fethetmek üzere bir araya gelen göçebe ve son derece bağımsız paralı askerler topluluğu* olarak göstermektedir; fakat böyle bir yaklaşım halkını seven, kendi insanını tek bir hedef ve ideal çevresinde kenetleyen, vatansever bir Attila gerçeğine ters düşmektedir. Wess Roberts başka bir söylemiyle daha dikkatleri çekmektedir:

*Barbarlık dolu tarihten dünyanın tanıdığı en heybetli liderlerden biri doğdu* diyerek o bilinen Barbar Türk imajını Barbar Hunlu olarak bir kez daha dile getirme

Tanrının Kırbacı Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Bugüne kadar Attila üzerine çeşitli kitaplar yazılmış, besteler yapılmış (Verdi’nin Attila Operası) ve filmler çevrilmiştir.

Bunlardan biri olan “Hun İmparatoru Attila’nın Liderlik Sırları” isimli kitabında Wess Roberts Attila’nın Ordusu’nu “Ülke fethetmek üzere bir araya gelen göçebe ve son derece bağımsız paralı askerler topluluğu” olarak göstermektedir; fakat böyle bir yaklaşım halkını seven, kendi insanını tek bir hedef ve ideal çevresinde kenetleyen, vatansever bir Attila gerçeğine ters düşmektedir. Wess Roberts başka bir söylemiyle daha dikkatleri çekmektedir:

“Barbarlık dolu tarihten dünyanın tanıdığı en heybetli liderlerden biri doğdu” diyerek o bilinen Barbar Türk imajını Barbar Hunlu olarak bir kez daha dile getirmekte, böylece Hunları hem övüp hem de aşağılayarak diğer pek çok Avrupalı gibi BARBAR damgası ile yaftalamaktadır.

Oysa Attila’dan yüzlerce yıl sonra bile Avrupalılar hala barbardırlar. 

Yine Wess Roberts’a göre; Attila “insanın örnek almayı aklına getirmediği bir kişiliktir.” Doğaldır ki bu söylem sadece batı insanı için geçerlidir. Oysa doğu insanı Attila’yı örnek alınacak büyük bir lider olarak görmekte, efsaneler bunu ortaya koymaktadır. 

Yeni Attilalar yetişmesi dileğiyle…

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.