Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Ters Yüz Şatosu

Üretici Liste Fiyat
140,00
84,00
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

“Yedi yaş ve üstü çocukları mutluluktan uçuracağı kesin.” –The Times

Okul için bir ödev yazması gereken küçük Lorina, siyah bir tavşanın yardımıyla, ormanın içinden sihirli bir dünyaya gider. Oraya vardığında, yakındaki bir şatodan çıkan zehirli dumanlara maruz kalan aç ve sefil haldeki yeşil insan ırkıyla karşılaşır. Lorina şatoya girip onlar için yardım istemeye karar verir. Fakat şatonun içindekilerin bütün yemekleri kendilerine saklayan ve dışarıdakileri köle olarak gören bencil kişiler olduğunu anlar. Lorina’nın macerası onu bürokrat sıçan, denetlemeci yılan, çiftç

Ters Yüz Şatosu Hakkında Bilgiler
Yayınevi : İthaki Çocuk Yayınları
Yazar : David Henry Wilson
Barkod : 9786257360548
Boyut : 13x19
Sayfa Sayısı : 176
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Çevirmen : Burcu Karatepe
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

“Yedi yaş ve üstü çocukları mutluluktan uçuracağı kesin.” –The Times

Okul için bir ödev yazması gereken küçük Lorina, siyah bir tavşanın yardımıyla, ormanın içinden sihirli bir dünyaya gider. Oraya vardığında, yakındaki bir şatodan çıkan zehirli dumanlara maruz kalan aç ve sefil haldeki yeşil insan ırkıyla karşılaşır. Lorina şatoya girip onlar için yardım istemeye karar verir. Fakat şatonun içindekilerin bütün yemekleri kendilerine saklayan ve dışarıdakileri köle olarak gören bencil kişiler olduğunu anlar. Lorina’nın macerası onu bürokrat sıçan, denetlemeci yılan, çiftçi armadillo ve en sonunda da Başkan Domuz’la tanıştıracaktır.

Chris Riddell’ın harika resimleriyle bezediği Ters Yüz Şatosu sizi, cesur ve merhametli bir kızın açgözlülükle usanmadan savaştığı bir dünyada, unutulmaz ve eğlenceli bir maceraya çağırıyor!

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.