Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Tilki, Baykuş, Bakire

Üretici Liste Fiyat
28,00
23,24
Yorum Yap
Listeye Ekle
Öne Çıkan Bilgiler

“Berlinli Apartmanı” ve “Şeytan Disko” adlı psikolojik gerilim romanlarının yazarı Yaprak Öz’den sarsıcı bir yeni eser: “Tilki, Baykuş, Bakire”

Eşinden boşanan Begüm, kızı Ada`yla yeni bir hayata başlamıştır. Anne-kızın huzurlu günleri, Begüm`ün tesadüfen bulduğu bir deste eski mektubun sahibini aramaya başlamasıyla karanlığa bürünür. Kökü 1950`lere dayanan bir aile sırrı, yıllardır saklı kaldığı yerden çıkıp, domino taşı etkisiyle kızının ve okul arkadaşlarının hayatını tehlikeye atınca, Begüm içine çekildiği korkunç gizemi çözmek için canını dişine takacaktır. Tutkunu olduğu İta

Tilki, Baykuş, Bakire Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Yitik Ülke Yayınları
Yazar : Yaprak Öz
Barkod : 9786059782715
Boyut : 14x20
Sayfa Sayısı : 202
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2019
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

“Berlinli Apartmanı” ve “Şeytan Disko” adlı psikolojik gerilim romanlarının yazarı Yaprak Öz’den sarsıcı bir yeni eser: “Tilki, Baykuş, Bakire”

Eşinden boşanan Begüm, kızı Ada`yla yeni bir hayata başlamıştır. Anne-kızın huzurlu günleri, Begüm`ün tesadüfen bulduğu bir deste eski mektubun sahibini aramaya başlamasıyla karanlığa bürünür. Kökü 1950`lere dayanan bir aile sırrı, yıllardır saklı kaldığı yerden çıkıp, domino taşı etkisiyle kızının ve okul arkadaşlarının hayatını tehlikeye atınca, Begüm içine çekildiği korkunç gizemi çözmek için canını dişine takacaktır. Tutkunu olduğu İtalyan Giallo sinemasındaki filmlerden birinin başrolündedir adeta: Ölü çocuklar, gök gürültülü geceler, gizli günlükler, eski anahtarlar, güzel ve suskun kadınların ürpertici dünyasındadır artık.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.