Kazandıran Mayıs İndirimleri Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Türkçe Öğretimi

Üretici Liste Fiyat
150,00
124,50
Yorum Yap
Listeye Ekle
5 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

Türkçe Öğretimi, bilerek bilmeyerek Türkçe`nin yozlaştırıldığı, kirletildiği günümüzde daha da önem kazanıyor. Bu durumda öncelikle yapılması gereken, çocuklara dil bilinci; Türkçe sevgisi, saygısı kazandırmaktır. Bu nasıl olacak? Bir kez Türkçe derslerini kuru, yavan, tekdüze olarak değil, çeşitli yöntem ve tekniklerle çocukları etkin kılacak biçimde işlemek gerekir. Bir de işlenecek metinleri, okunacak kitapları çocuğa göre seçmek. Türkçe dersini daha çok bir beceri ve alışkanlık dersi durumuna getirip, çocukların dört temel dil becerisini geliştirmek. Ama ille de okuma al

Türkçe Öğretimi Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Ezgi Kitabevi Yayınları
Yazar : Recep Nas
Barkod : 9789758606252
Boyut : 16x23
Sayfa Sayısı : 290
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2003
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Türkçe Öğretimi, bilerek bilmeyerek Türkçe`nin yozlaştırıldığı, kirletildiği günümüzde daha da önem kazanıyor. Bu durumda öncelikle yapılması gereken, çocuklara dil bilinci; Türkçe sevgisi, saygısı kazandırmaktır. Bu nasıl olacak? Bir kez Türkçe derslerini kuru, yavan, tekdüze olarak değil, çeşitli yöntem ve tekniklerle çocukları etkin kılacak biçimde işlemek gerekir. Bir de işlenecek metinleri, okunacak kitapları çocuğa göre seçmek. Türkçe dersini daha çok bir beceri ve alışkanlık dersi durumuna getirip, çocukların dört temel dil becerisini geliştirmek. Ama ille de okuma alışkanlığı kazandırmak.

Bu kitap bunun bilinciyle yazılmıştır. Kitapta dilbilgisinin işlevsel olmasının; çocuğun doğru, düzgün yazmasına, konuşmasına, anlayarak okumasına katkıda bulunan dilbilgisi etkinliklerinin önemi vurgulanmıştır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.