Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Vadideki Zambak

Üretici Liste Fiyat
90,00
68,40
Yorum Yap
Listeye Ekle
5 Adet Stokta
Öne Çıkan Bilgiler

 …gerçek aşk sonsuzdur, sınırsızdır, daima olduğu gibidir, eşittir ve saftır, aşırı gösterilere gerek duymaz…

Fransız edebiyatının kült eserlerinden biri olan Vadideki Zambak, Balzac’ın, İnsanlık Komedyası eserinin “Kır Hayatından Sahneler” bölümündeki romanlarından biridir.  Felix de Vandenesse’yle  Henriette de Mortsauf arasındaki aşkı anlatan roman, arka planında 19. yüzyıl Fransa’sının toplumsal  yapısını da irdeliyor. Bu eserinde Balzac, muazzam betimlemeleri ve şiirsel üslubuyla bizleri edebi lezzetin doruklarına çıkarıyor.  

 Vadideki Zambak’ı Şirin Erkan Leitao&rsqu

Vadideki Zambak Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

 …gerçek aşk sonsuzdur, sınırsızdır, daima olduğu gibidir, eşittir ve saftır, aşırı gösterilere gerek duymaz…

Fransız edebiyatının kült eserlerinden biri olan Vadideki Zambak, Balzac’ın, İnsanlık Komedyası eserinin “Kır Hayatından Sahneler” bölümündeki romanlarından biridir.  Felix de Vandenesse’yle  Henriette de Mortsauf arasındaki aşkı anlatan roman, arka planında 19. yüzyıl Fransa’sının toplumsal  yapısını da irdeliyor. Bu eserinde Balzac, muazzam betimlemeleri ve şiirsel üslubuyla bizleri edebi lezzetin doruklarına çıkarıyor.  

 Vadideki Zambak’ı Şirin Erkan Leitao’nun onlarca dipnotla zenginleştirdiği özenli çevirisi, detaylı önsözü ve Balzac Müzesi’nin özel izniyle yer verdiğimiz gravürler ve fotoğraflarla sunuyoruz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.