Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Vadinin Perileri

Üretici Liste Fiyat
30,00
15,00
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Yu¨rek, ilahi zincirin bir halkasıdır. Korkunç bir ateş bu halkayı eğip bu¨kebilir, gu¨zel yuvarlaklığını yok edebilir, ama halkanın altınını başka bir metale dönu¨ştu¨remez. Bilakis o altın halka daha da parlar. Ama ateşin yiyip bitirdikten sonra ku¨lu¨ ru¨zgârla birlikte çölendağılan yaralı ve acizlere vahlar olsun!

Kitapta yer alan "Vadinin Perileri", "Çağların Ku¨lu¨ ve Sonsuz Ateş" ve "Deli Yahya" anlatılarında Cibran`ın yoğun ve etkileyici u¨slubuna tanık olacaksınız. Cibran okurken zihniniz derin sularda yolculuk edecek, okumanın ve anlamanın keyfini yaşayacaksınız.

Vadinin Perileri Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Yürek, ilahi zincirin bir halkasıdır. Korkunç bir ateş bu halkayı eğip bükebilir, güzel yuvarlaklığını yok edebilir, ama halkanın altınını başka bir metale dönüştüremez. Bilakis o altın halka daha da parlar. Ama ateşin yiyip bitirdikten sonra külü rüzgârla birlikte çölendağılan yaralı ve acizlere vahlar olsun!

Kitapta yer alan "Vadinin Perileri", "Çağların Külü ve Sonsuz Ateş" ve "Deli Yahya" anlatılarında Cibran`ın yoğun ve etkileyici üslubuna tanık olacaksınız. Cibran okurken zihniniz derin sularda yolculuk edecek, okumanın ve anlamanın keyfini yaşayacaksınız.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.