Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Yaşamın Anlam ve Amacı

Üretici Liste Fiyat
90,00
61,20
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

“Biz, insan ırkının tek mensubu değiliz. Etrafımızda başkaları da var. Bireysel olarak insanın zayıflığı ve sınırları, toplumdan uzak, soyutlanmış bir yaşam amacını imkansız kılar. İnsan yalnız yaşayıp karşılaştığı sorunları kendi başına çözmeye çalışsaydı, yok olurdu. Kendi yaşamını sürdüremez, dolayısıyla insanlığın yaşamı da devam etmezdi. İnsan sınırları, yetersizlikleri ve zayıflıkları yüzünden her daim başkalarına bağlıdır. İnsanlığın refahı ve kendi esenliğimiz için en b&uu

Yaşamın Anlam ve Amacı Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Mahzen Yayıncılık
Yazar : Alfred Adler
Barkod : 9786057755551
Boyut : 12.5x19.5
Sayfa Sayısı : 304
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2021
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

“Biz, insan ırkının tek mensubu değiliz. Etrafımızda başkaları da var. Bireysel olarak insanın zayıflığı ve sınırları, toplumdan uzak, soyutlanmış bir yaşam amacını imkansız kılar. İnsan yalnız yaşayıp karşılaştığı sorunları kendi başına çözmeye çalışsaydı, yok olurdu. Kendi yaşamını sürdüremez, dolayısıyla insanlığın yaşamı da devam etmezdi. İnsan sınırları, yetersizlikleri ve zayıflıkları yüzünden her daim başkalarına bağlıdır. İnsanlığın refahı ve kendi esenliğimiz için en büyük adım birlik olmaktır.”

Bireysel psikolojinin kurucusu Alfred Adler, Yaşamın Anlam ve Amacı’nda, insanların günlük yaşamındaki sorunlara çözüm önerileri getirmiştir. Yalnızca psikoloji ile ilgilenenlerin değil, tüm okurların rahatlıkla anlayacağı sade bir üslupla yazılmıştır.

Yaşamımızın anlam ve amacını bulmamız konusunda bize rehberlik eden bu kitapta, erken çocukluk, ergenlik, aile, evlilik, meslek ve cinsellik gibi konular ele alınıyor. Adler, gerçek yaşamdan vaka örnekleri sunarak okurların yaşamlarını daha iyi analiz etmelerine yardımcı oluyor; yaşamın sorunlarına çözüm önerilerinde bulunuyor. Bu başyapıt, insanın kendisiyle ve çevresindekilerle olan ilişkisini daha iyi kavraması için yol gösteriyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.