Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Rh Pozitif Yayıncılık YDS Deneme Sınavları

Üretici Liste Fiyat
140,00
109,20
Yorum Yap
Listeye Ekle
Öne Çıkan Bilgiler

YDS’ye girecek adaylar için hazırlanmış RH YDS Deneme Sınavları kitabımız gerçek sınav ile birebir uyumlu 10 özgün deneme sınavından ve online olarak sitemizde verilen açıklamalı cevap anahtarlarından oluşmaktadır.

YDS deneme sınavları kitabımıza sahip olanlar ayrıca kitap üzerinde verilen online hizmetlere erişim kodu ile sitemizde sunulan Deneme Sınavları uygulaması aracılığı ile her bir deneme sınavının detaylı soru açıklamalarına ve testlerde geçen kelime, collocation ve preposition kullanımlarına erişebilirler. Deneme sınavı uygulaması ile deneme sınavlarındaki performanslarını hem deneme sınavı başına hem de tü

Rh Pozitif Yayıncılık YDS Deneme Sınavları Hakkında Bilgiler
Yayınevi : Rh Pozitif Yayıncılık
Yazar : Kolektif
Barkod : 8681957330017
Boyut : 19.5x27.5
Sayfa Sayısı : 352
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2018
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

YDS’ye girecek adaylar için hazırlanmış RH YDS Deneme Sınavları kitabımız gerçek sınav ile birebir uyumlu 10 özgün deneme sınavından ve online olarak sitemizde verilen açıklamalı cevap anahtarlarından oluşmaktadır.

YDS deneme sınavları kitabımıza sahip olanlar ayrıca kitap üzerinde verilen online hizmetlere erişim kodu ile sitemizde sunulan Deneme Sınavları uygulaması aracılığı ile her bir deneme sınavının detaylı soru açıklamalarına ve testlerde geçen kelime, collocation ve preposition kullanımlarına erişebilirler. Deneme sınavı uygulaması ile deneme sınavlarındaki performanslarını hem deneme sınavı başına hem de tüm soru tipleri için ayrı ayrı inceleyebilirler.

RH YDS Deneme Sınavları kitabı kullanıcılarımız Cluebank uygulaması aracılığı ile her bir soru ve şık için verilen ipucu bilgilerine erişebilirler.

Test uygulamasında her soru tipi için verilen extra sorularıda çözerek kendilerini aşama aşama geliştirebilirler.

Okuma uygulamasında kitap kullanıcılarımıza verilen okuma parçalarını çalışıp hem okuma ve çeviri hem de kelime açısından kendilerini geliştirebilirler.

Kitap kullanıcılarımız, sitemizde bulunan Rh Sözlük`ü kullanarak, bilmedikleri kelimelerin anlamı ve bunun yanında kelime hakkında bilinmesi gereken birçok detaya erişebilirler.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.