Kazandıran Mart Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Yeşilin Kızı Anne

Üretici Liste Fiyat
90,00
52,20
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 4-5 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Anne Shirley, Green Gables adı verilen çiftlik evine gelir gelmez, hayatının sonuna dek burada kalmak istediğini anlamıştı.
Peki Cuthbertler onun kalmasına izin mi vereceklerdi yoksa onu tekrar yetimhaneye mi göndereceklerdi? Oldukça zayıf, kızıl saçlı ve hareketli bir kız olan Anne, Cuthbertlerin karşılaşmayı umduğu çocuk olmadığını biliyordu. Eğer evde kalmak için onları ikna edebilirse çayırlarda koşmamak, aklına gelen ilk fikri hemen uygulamamak için elinden geleni yapacaktı. Cuthbertler de sonraları gördü ki Anne, diğer çocuklardan çok farklıydı. Sınırsız bir hayal gücüne sahip, çok özel bir kızdı. Bu yetim kızın en büyü

Yeşilin Kızı Anne Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Anne Shirley, Green Gables adı verilen çiftlik evine gelir gelmez, hayatının sonuna dek burada kalmak istediğini anlamıştı.
Peki Cuthbertler onun kalmasına izin mi vereceklerdi yoksa onu tekrar yetimhaneye mi göndereceklerdi? Oldukça zayıf, kızıl saçlı ve hareketli bir kız olan Anne, Cuthbertlerin karşılaşmayı umduğu çocuk olmadığını biliyordu. Eğer evde kalmak için onları ikna edebilirse çayırlarda koşmamak, aklına gelen ilk fikri hemen uygulamamak için elinden geleni yapacaktı. Cuthbertler de sonraları gördü ki Anne, diğer çocuklardan çok farklıydı. Sınırsız bir hayal gücüne sahip, çok özel bir kızdı. Bu yetim kızın en büyük hayali ise bir gün
Green Gableslı Anne olabilmekti. Netflix’in Anne with an E orijinal yapımına da ilham kaynağı olan bu klasik eser, küçük bir kızın hayal gücünün neleri mümkün kılabileceğini gösteriyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.