Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Yeter ki İste

Üretici Liste Fiyat
50,00
34,00
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Genç Nehir, Maslak Futbol Akademisi’nin bir oyuncusudur. Bir turnuvada, arkadaşı Berk’le birlikte o kadar iyi oynar ki onları seyreden yetenek avcısı Alfredo adındaki menajer tarafından keşfedilir ve Barcelona Genç Takımı’nın deneme antrenmanlarına katılmak üzere ikisi de İspanya’ya davet edilirler. Çok değerli bir fırsattır bu. İşte o andan itibaren Nehir’in gözü oraya gidip ünlü futbolcularla tanışmaktan, kendini göstermekten başka bir şey görmez. Sonunda gider de; hırsla çalışır, hatta öyle başarılı olur, öyle göz doldurur ki onlarca kişinin arasından finali oynayacak takıma seçilir. İstemişti

Yeter ki İste Hakkında Bilgiler
Ciltsiz :

Tükendi

Gelince Haber Ver

Genç Nehir, Maslak Futbol Akademisi’nin bir oyuncusudur. Bir turnuvada, arkadaşı Berk’le birlikte o kadar iyi oynar ki onları seyreden yetenek avcısı Alfredo adındaki menajer tarafından keşfedilir ve Barcelona Genç Takımı’nın deneme antrenmanlarına katılmak üzere ikisi de İspanya’ya davet edilirler. Çok değerli bir fırsattır bu. İşte o andan itibaren Nehir’in gözü oraya gidip ünlü futbolcularla tanışmaktan, kendini göstermekten başka bir şey görmez. Sonunda gider de; hırsla çalışır, hatta öyle başarılı olur, öyle göz doldurur ki onlarca kişinin arasından finali oynayacak takıma seçilir. İstemiştir ve elde etmiştir.
Öte yandan bütün bu heyecanlı günler onun o güne kadar aralarında sıkı bir bağ olan arkadaşlarından uzak kalmasına, neredeyse onlar tarafından unutulmasına yol açar. Yurda dönen Nehir artık pek çok kişinin tanıdığı, ünlü bir genç olmuştur. Ancak bir ikilemle karşı karşıyadır: Bu ününü sürdürmek mi yoksa eski hayatına geri dönmek mi isteyecektir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.