Kazandıran Nisan Kampanyası
Menü
Hesabım
Sepetim

Yukarı Mahalle

Üretici Liste Fiyat
150,00
124,50
Yorum Yap
Listeye Ekle
Genellikle 5-6 gün içinde temin edilir.
Öne Çıkan Bilgiler

Nobel Edebiyat O¨du¨llu¨ John Steinbeck ilk bu¨yu¨k bas¸arısını kazandıgˆı Yukarı Mahalle’de komediyle trajediyi ustalıkla harmanlıyor.

Monterey kasabasının tepelerindeki Yukarı Mahalle’de, Kaliforniya’nın eski yerlileri toplumsal normlarının dıs¸ında, yoksulluk ic¸inde yas¸arlar. Bunlardan biri olan Danny, Birinci Du¨nya Savas¸ı bitip de mahalleye do¨ndu¨gˆu¨nde dedesinden kendisine iki ev miras kaldıgˆını o¨gˆrenir ve evini dostları Pilon, Pablo, Jesus Maria, Korsan ve Koca Joe’ya ac¸ar.

Steinbeck’in Kral Arthur ve Yuvarlak Masa S¸o¨valyeleri hika^yelerinden esinlenerek kurguladıgˆı ve Monterey u¨c¸lemesi

Yukarı Mahalle Hakkında Bilgiler
Yayınevi : İletişim Yayınevi
Yazar : John Steinbeck
Barkod : 9789750532627
Boyut : 13x19.5
Sayfa Sayısı : 212
Cilt Tipi : Ciltsiz
Kağıt Cinsi : 2. Hamur
Basım Yılı : 2023
Çevirmen : Ayşegül Çetin
Cep Boy : Hayır

Tükendi

Gelince Haber Ver

Nobel Edebiyat Ödüllü John Steinbeck ilk büyük başarısını kazandığı Yukarı Mahalle’de komediyle trajediyi ustalıkla harmanlıyor.

Monterey kasabasının tepelerindeki Yukarı Mahalle’de, Kaliforniya’nın eski yerlileri toplumsal normlarının dışında, yoksulluk içinde yaşarlar. Bunlardan biri olan Danny, Birinci Dünya Savaşı bitip de mahalleye döndüğünde dedesinden kendisine iki ev miras kaldığını öğrenir ve evini dostları Pilon, Pablo, Jesus Maria, Korsan ve Koca Joe’ya açar.

Steinbeck’in Kral Arthur ve Yuvarlak Masa Şövalyeleri hikâyelerinden esinlenerek kurguladığı ve Monterey üçlemesinin ilk kitabı olan Yukarı Mahalle, Danny ve dostlarının nasıl bir araya gelip bilge bir topluluğa dönüştüğünün ve bu topluluğun başından geçen maceraların dokunaklı öyküsü.

“[Steinbeck] Eserleriyle kendisine yön veren engin toplumsal temaların hakkını veriyor.” DON DELILLO

“Steinbeck’in sayfalarının her birini aydınlatan o cazibeyi, mizahı, zekâyı, bilgeliği ve insan sıcaklığını tarif etmem mümkün değil.” JOSEPH HENRY JACKSON

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.